Tuisku Photography

Voimauttava henkilökuvaus, Luova Puu, Lapinlahti 15.7.21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten sinä haluaisit tulla nähdyksi ja millaisin silmin haluaisit katsoa itseäsi? Millaisia omia puoliasi ehkä haluaisit tuoda näkyväksi? Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua voimauttavaan henkilökuvaukseen!

”Voimauttavan valokuvan työväline ei ole valokuva, vaan rakkaudellinen, vastavuoroinen katse.” – Miina Savolainen.

Voimauttavan henkilökuvauksen avulla voimme löytää lempeän, hyväksyvän ja rakkaudellisen katsomisen tavan myös vaikeiden asioiden tai puolten katsomiseen. Kuvan kautta voidaan kertoa tarinaa, jota voi olla vaikea tavoittaa sanoin. Annetaan katseen kertoa ja kuvan puhua!

Voimauttavassa henkilökuvauksessa voit löytää uusia näkökulmia ja keskittyä siihen, mitä itsessä haluat vahvistaa.

Kuvapelko tai vaikeus olla kameran edessä ei haittaa
osallistumista!

Kuvauspäivän osallistujamäärä on rajallinen. Ilmoittaudu pian! Ihmetellään yhdessä ihmettä nimeltä sinä, ihmetellään yhdessä ihmettä nimeltä elämä!

Mitä saat, kun osallistut kuvaukseen: Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse voimauttavaan
henkilökuvaukseen orientoivan tehtävänannon ja oman kuvausajan. Kuvausaika on 45
min / hlö. Saat kuvaussessiosta henkilökohtaisen runon kuvaajalta, useamman kuvan sähköisessä muodossa ja täydet käyttöoikeudet kuviisi.

Hinta 109€ sis.alv. 24%. Ilmoittaudu tästä tai ota yhteyttä: tuisku@tuiskuphotography.fi, p. 044 0112875.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua terveydellisistä syistä, jolloin osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sadesäällä kuvaus toteutetaan Luovan Puun tunnelmallisissa sisätiloissa. Järjestäjä pidättää oikeuden tapahtuman perumiseen.

Kuvaaja Tuisku Koskela on oululainen kätilö-sairaanhoitaja, joka on täydentänyt osaamistaan mm. skeematerapian opinnoilla. Tuisku on suorittanut voimauttavan valokuvan perusteiden teoriaopinnot menetelmän kehittäjän Miina Savolaisen ohjauksessa. Lue lisää osaamisestani: https://tuiskuphotography.fi/minusta/