Minun luontoni, 3.7. Oulu

Kaipaatko läsnäoloa ja pysähtymistä itsesi äärelle? Tule kokemaan läsnäolon ja luonnon rauhoittava ja voimauttava vaikutus luonto-mindfulnessin ja voimauttavan valokuvauksen päivässä!

Minun luontoni -päivä järjestetään Villa Pukkilan kauniissa ja suojaisessa pihapiirissä. Päivän ohjelma sisältää ohjattua mindfulness-harjoittelua luonnossa, yhteisen leirinuotion ja henkilökohtaisen voimauttavan valokuvauksen session.

Voimauttavan valokuvauksen avulla sinun on mahdollista syventää itsetuntemustasi, löytää uusia näkökulmia ja keskittyä siihen, mitä asioita tai puolia haluat vahvistaa itsessäsi. Voimme löytää lempeän, hyväksyvän ja rakkaudellisen katsomisen tavan myös vaikeiden asioiden tai puolten katsomiseen. Tärkeää on itsemäärittelyn oikeus: miten haluat tulla nähdyksi? Voimauttavan valokuvauksen sessiosta saat jälkikäteen itsellesi kolme valitsemaasi kuvatiedostoa käsiteltynä ja vapain käyttöoikeuksin.

Vilman mindfulness-ohjauksessa harjoitellaan läsnäolo-ja tietoisuustaitoja sekä annetaan luonnon hoivata ja aistien ravita. Pääset laskeutumaan rauhoittavaan kehoyhteyteen hermoston toimintaa tasapainoittavien kehotietoisuusharjoitusten avulla ja havainnoimaan kaunista luontoympäristöä luontoyhteyttä vahvistavien aistiharjoitusten parissa.

Yhteinen mindfulness-ohjaus ja leirinuotio klo 11-15. Puolen tunnin kuvausajat jakautuvat osallistujamäärän mukaan klo 10-11 sekä klo 13-16 välille. Päivän hinta on 159€ sis. alv 24%. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum kulttuuri- ja liikunta-, ePassi kulttuuri- ja liikunta- tai ePassi Flex- sekä Edenred Virike-mobiilimaksut. Ilmoittaudu päivään maksamalla kurssimaksu Holvissa 22.6. mennessä:

Maksaaksesi liikuntaetuuksilla, ota yhteys tuisku@tuiskuphotography.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Perumisoikeus lääkärintodistuksella. Päivä toteutuu 4-8 osallistujalla ja säävarauksella.

Päivän ohjaajina toimivat Vilma Heikkilä ja Tuisku Koskela. Tuisku on lempeä terveydenhuollon ammattilainen, jonka kuvattavana on helppo rentoutua ja olla oma itsensä.

Vilma on kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja, kokonaisvaltainen joogaohjaaja, joogaopettaja (RYT200) ja luonto-ohjaaja. Lisäksi Vilma on suorittanut psykologian perusopinnot. Ohjaajana Vilmalle on tärkeää turvallisen ja lämpimän ilmapiirin luominen sekä se, että jokainen voi kokea olevansa hyväksytty omana itsenään.

Ilmoittaudu mukaan voimauttavaan ja rentouttavaan päivään!