Luonnollinen minä – päivä voimaantumiselle 28.6.22, Luova Puu, Lapinlahti

Tule pysähtymään itsesi äärelle Luovan Puun hoitavassa ympäristössä! Luonnollinen minä -päivä sisältää voimauttavan henkilökuvauksen sekä kesäisen hemmotteluhoidon.

Voimauttava henkilökuvaus

Voimauttavassa henkilökuvauksessa voimme löytää lempeän, hyväksyvän ja rakkaudellisen katsomisen tavan myös elämäsi vaikeiden asioiden tai puolten katsomiseen. Voimauttavassa valokuvauksessa keskeistä on itsemäärittelyn oikeus: miten haluan tulla nähdyksi. Kuvan kautta voidaan kertoa tarinaa, jota voi olla vaikea tavoittaa sanoin.

Voimauttavassa henkilökuvauksessa voit löytää uusia näkökulmia ja keskittyä siihen, mitä haluat itsessäsi vahvistaa. Kuvapelko tai vaikeus olla kameran edessä ei haittaa – Tuisku Koskelan (Poetry & Photography Tuisku Koskela) lempeän katseen ja kameran edessä sinun on helppo rentoutua ja olla oma itsesi! Annetaan katseen kertoa ja kuvan puhua ❤ Tuisku on oululainen yrittäjä, jolle työn suurin merkitys on ihmisten elävässä kohtaamisessa. Tuiskun tapa kohdata ihmiset on kokonaisvaltainen ja läsnäoleva. “Kuvaaminen on minulle läsnäoloa, hengittämistä, havainnoimista, elävää katsetta – löytämistä aina uudelleen ja uudelleen.”

Kesäinen hemmotteluhoito

Valokuvauksen päätteeksi pääset nauttimaan puolen tunnin hemmottelusta Meri Leppikankaan (Yrttimeri) osaavassa ja lempeässä hoidossa. Hemmotteleva käsittely Luovan Puun tunnelmallisella saunatuvalla rentouttaa ihanasti mielen ja kehon. Saat nauttia yrttijalkakylvystä samalla, kun lihasjännitykset sulavat niska-hartiaseudun käsittelyn aikana. Lyhyen käsien ja jalkojen käsittelyn ja kylvyn päätteeksi voit halutessasi vastaanottaa hoitoa vielä shiatsupatjalla ❤ Merin hoidoissa yhdistyvät hierojan, luontaishoitajan, kiinalaisen lääketieteen ja energiahoidon kokonaisvaltainen näkemys. Hoitoon voi yhdistää eteerisiä öljyjä ja energiahoitoa toiveesi mukaan! Hoitokokonaisuus muodostuu yksilölliset toiveesi ja tarpeesi huomioiden.

Hinta & ilmoittautuminen

Ohjelman hinta on 149€ sis. alv 24% sisältäen voimauttavan henkilökuvauksen (45 min) ja kesäisen hemmotteluhoidon (30 min). Kuvaussessiosta saat jälkikäteen viisi käsiteltyä kuvaa sähköisessä muodossa, täysin käyttöoikeuksin.

Ilmoittaudu 21.6. mennessä maksamalla osallistumismaksu Holvi verkkokaupassa. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse voimauttavaan henkilökuvaukseen orientoivan tehtävänannon sekä oman kuvaus- ja hoitoajan klo 10-18 välille. Ilmoittautuminen on sitova. Peruminen on mahdollista lääkärintodistuksella.

Tiedustelut

Päivän aikana saatavilla myös Luovan Puun kahvilapalvelut sekä Merin ja Tuiskun muut palvelut. Kysy lisää: tuisku@tuiskuphotography.fi tai sivuston Yhteydenotto-sivun kautta.

Itseni olen minä aina ollut

ja itseni tulee minun aina oleman.

Itseni olen minä valinnut

ja itseeni tulee minun aina palaaman.

Minun on hyvä olla minussa

ja sydämeni kevyt perhosen

siipi lehden levossa.

-Tuisku Koskela