Sisimmän kuvausta

Miten haluat tulla nähdyksi? Millaisin silmin haluaisit katsoa itseäsi?Nämä kysymykset ovat keskeisiä voimauttavan valokuvauksen menetelmässä, jota sovellan Valovoima -kuvauksessa.

Valovoima -kuvausprosessi kulkee suunnitteluvaiheesta kuvaushetkeen ja edelleen kuvien katsomiseen.  Prosessin aikana voimme pohtia toiveesi mukaan identiteettiä, omakuvaa, persoonaa, tavoitteita, menneitä, elämän suuntaa, tunteita.

Olen prosessissasi rinnallakulkijana ja vahvistamassa valitsemallasi polulla.

Ihmetellään yhdessä ihmettä nimeltä sinä, ihmetellään yhdessä ihmettä nimeltä elämä!


Lue lisää

Voimauttava henkilökuvaus oulu
voimauttava valokuvaus oulu

Menetelmät

Valovoima -kuvausprosessissa voimme käyttää:

  • yksilö-, pari- tai ryhmäkuvausta
  • vanhoja albumi- ja omakuvia
  • terapeuttista keskustelua

Asiakaspalautteita

Kiitos Tuisku! Oli hieno päivä. Suosittelen lämpimästi muillekin tilaamaan Tuisku paikalle kameransa kanssa 🤩💞💫.
Erika JuusolaVilla Valo, Sielukas nainen ryhmän ohjaaja
Kuvaushetki oli oikein ihana ja kuvista tuli kauniita. Osasit luoda tällaiselle jännittäjällekin oikein mukavan rennon ilmapiirin <3.
Asiakaspalaute
Wautsi wau, mitä kuvia. Oon ihan sanaton! Oli kyllä kaikin puolin mahtava kokemus.
Täytyy kyllä myöntää, että osaat kyllä valokuvata. Kaikki kuvat olivat erinomaisia.
Tallensin kuvat ja oon vieläkin ihan ihmeissäni. Menee vähän aikaa tajuta, että noissa kuvissa oon todellakin mä. 😂
Kiitos vielä tosi paljon.
Sirkku
Previous
Next
henkilökuvaus_oulu
Kiitos kovasti! Kuvaushetkeä olen ihmetellyt jälkikäteen paljon, että miten minä muka uskalsin ihan vapautua siinä kameran edessä  🙂

Varmaan johtui sinusta. Kuvista tuli ajatus että kyllä se olen minä, minä olen aina ollut hyvin eloisa ja leikkisä. Aloin myös kovasti miettimään, mistä johtuu tämä miksen saata itseäni katsoa, ja tulin siihen tulokseen että voi olla niin, etten näe todellista itseäni, oon sen viimevuosina vissiin kätkenyt johonki piiloon.

Tämä voimauttava valokuvaus on aivan mahtava juttu!! Kyllä olisi niin tarpeellinen kaikille.
Elisa
Voi Tuisku, Kiitos hienosta ja ainutlaatuisesta kohtaamisesta.

Minäkin pääsin yli jännityksestä, kun oli niin hyvä ja turvallinen yhteinen hetki. Aivan ihania kuvia sait minustakin. Nämä kaikki kuvat ja tuo ihana runo, saivat minut ihan mykistyneeksi ja sen jälkeen itkuun purskahtamaan. Sydämeni on yhtä aikaa niin täynnä ja kaikki sirpaleet on kudottu kultaisin kudoksin vahvaksi elämälle uudelleen.

Näin nuori nainen Kiittää nuorta naista, joka uudelleen ohjasi minut elämän tielle. On paljon sisäistämistä nyt, hyviä ja kauniita asioita, joita en ole enää pitkään kokenut. Kiitos rakas ihana Tuisku.
Lilli
Kiitos runosta, osui ja upposi 🙂
Kiitos myös kuvista. Vähän taisi jännittää, mitä löytyy. Kuvat olivat todella hyviä, ja monta niin hyvää, että valinta oli hyvin vaikea.
Kuvaushetki oli mukava, aluksi olo tuntui jäykältä ja hankalalta. Kuvista huomaan, missä vaiheessa jännitys helpotti.

Minä kerroin sinulle, että minulle kuvaamisen kohteena oleminen on hyvin hankalaa, enkä ole juurikaan nähnyt kuvia itsestäni, jossa näytän mielestäni itseltäni. Nyt tämä asia muuttui, josta olen hyvin iloinen.

Voin lukea kuvista niitä katsoessani ajatuksiani ja olotilani. Näytän myös mielestäni kuvissa itseltäni ja nyt tiedän, että myös muut voivat nähdä minut näin. Kiitos paljon tästä kokemuksesta. Minä säilytän tämän muiston.
Previous
Next
voimauttava valokuvaus oulu
Hei Tuisku,
KIITOS  🙏❤️ Luin ensin runon. Tuli itku. Käsittämätöntä, miten olet kyennyt lyhyen kohtaamisen perusteella lukemaan, näkemään niin paljon. 

Kesti hetken, ennen kuin pystyin katsomaan kuvat. Pelottikin. Sitten avasin tiedoston ja selasin kuvat. Hämmästyin, ihmettelin, kauhistuin, ihastuin. Itsensä näkeminen kuvissa ei ole helppoa – edelleenkään. Mutta sinä olit uskomattomalla tavalla tavoittanut ja onnistunut taltioimaan jotain kaunista ja juuri niitä asioita, joita nostin esille keskusteluissamme ja paljon enemmänkin.

Lempeys, herkkyys, esteettisyys, kipu, vaietut kohdat, vanheneminen, eletty ja elämättä jäänyt elämä, vimma – senkin olit pystynyt kamerallasi tavoittamaan.  Ja runon myötä kaiken muunkin. Tuisku, olet TAITEILIJA!
Iso kiitos valtavasta vaivannäöstäsi ja upeasta työstäsi!

Kuvausprosessi oli todella hieno. Sinä luontevan ja kuuntelevan, lempeän läsnäolosi kautta sait pois jännitystä ja kipsiintymistä, jota kuvattavana oleminen minussa aina aiheuttaa. Tuntui hyvältä jutella samalla, kun kuvasit. Sinä katsot, kuuntelet ja näet, taltioit todella taitavasti aistimaasi kameran avulla. Lopputulos oli hämmentävän kaunis ja koskettava. Hyvä itkeminen avaa ja puhdistaa.

Tuija Tiala
Kun lähetit viestisi, runosi ja kuvat, olin juuri metsässä lenkillä. Aurinko laski ihanasti puiden taakse ja luin sinun tekemäsi runon. Siinä hetkessä oli jotain sanoin kuvaamattoman taianomaista.

Itkin aivan valtoimenaan kun luin sinun runoasi. Se oli kaunis. Se oli ihana. Ja se oli totta. Olit ihmeellisesti pukenut sanoiksi niin paljon tunnetta, että tarvitsen runon lukemiseen vielä lisää aikaa. Minulla on ollut kiireinen viikko ja olen odottanut sopivaa hetkeä, jolloin voisin olla itsekseni, yksin. Ja lukea runoa vielä itselleni ajatuksen kanssa.

En voi muuta kuin vilpittömästi kiittää sinua. Kiitos on sanana pieni, mutta tällä kertaa se sisältää valtavan määrän tunnetta, nimenomaan kiitollisuuden tunnetta. Minä tiedän, että olen yksi asiakas/kuvattava muiden joukossa, mutta sinun olemuksesi, paneutumisesi tähän prosessiin on niin upea ja ihailtava, että saat minutkin tuntemaan itseni tärkeäksi. <3

Olen niin tyytyväinen tähän koko prosessiin.
Tiina
Previous
Next

Ihania kuvia. Oli heti selvää, että voimakuvani on varjokuva. Se sopi juuri tähän hetkeen ja tiedän sen palvelevan minua aina.

Kuvan nimeksi tuli vapaus. Se muistuttaa säilyttämään oman vapauteni joka minulle kuuluu ja edistää minun kasvua. Jostain kuvasta ilmeni luottamus ja yhdestä ihmettelyä jne.

Oli oikein ihana hyvä kokemus.
Et ole pelkästään hyvä kuvaaja, vaan osaat katsoa ja tulkita kuvattavaa. Se on ihana asia. Kiittäen ja voimahalauksin 🤗🌞
Pirjo Taskila
Kiitos Tuisku!
Haluan heti kertoa sinulle, että runosi kosketti minua todella paljon. Sain suolaista vettä aamukahviini 🙂 Kiitos sinulle todella paljon.

Kävin myös kuvat luonnollisesti läpi ja muutama otos lävisti ja pysäytti minut totaalisesti. Palaan kuitenkin näihin kuviin vielä, kun tunnemyrskyltäni tokenen. Tämä on ollut aivan mieletön matka. En todellakaan osannut odottaa ennalta mitään tällaista.

Ja tämä kaikki on pelkkää hyvää ja oikein, vaikka nimettömät tunteet myllertävätkin.
Kiitos! Palatkaamme vielä asiaan.
Halauksin, Helena
Helena
Previous
Next